Language

O nama

Olivera Atelier

Brend Olivera Atelier je osnovala Olivera Šiljegović 2020. godine u Beogradu.

Olivera Šiljegović je osnivač, kreativni direktor i modni dizajner brenda Olivera Atelier, kao i bivša manekenka visoke mode.

Oliverina karijera modela trajala je deceniju u kojoj je obišla sve krajeve modnog sveta. Najduže je gradila karijeru modela u Milanu, gde se, kako kaže, oseća kao kod kuće. Njeno vreme u Italiji ostavilo je trajan utisak, što je jedna od najvećih inspiracija za Olivera Atelier.

Olivera Atelier teži da kreira moderne komade za svečane prilike, sa ciljem da poveže modernu modu sa bezvremenskom elegancijom. Oliverine haljine su inspirisane ženstvenošću i njena misija je da je vrati u modu.

Naša proizvodnja:

Naši ručno odabrani materijali, koji su uglavnom iz Italije, su mešavina najkvalitetnijih prirodnih i sintetičkih materijala dostupnih na tržištu danas.

Sve selekcije prolaze kroz rigorozni proces testiranja, uključujući reakcije na vodu i hemijsko čišćenje, kako bi se osiguralo da će njihov sastav izdržati test vremena pre nego što zasluže etiketu Olivera Atelier.

Naš tim kvalifikovanih krojačica čine žene sa velikim iskustvom koje rade više od 20 godina u nekim od najprestižnijih i najzahtevnijih objekata u našoj zemlji.

Kontaktirajte nas

Imate pitanje? Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo vam u najkraćem roku.

    sr_RSSerbian
    X